10. 8. 2017 – Na kaj smo krajani najbolj ponosni, kaj nas najbolj moti in kaj si želimo na novo urediti?

Seznanjamo vas z rezultati ankete, ki smo jo ob junijskem dogodku kuhanja golaža treh krajevnih skupnosti, v okviru Argonavtskih dni, izvedli člani Sveta KS Vrhnika-Breg na naši skupni stojnici.

Za območje KS Vrhnika-Breg so krajani izpolnili 12 anket.

Krajani KS Vrhnika-Breg so izpostavili, da so najbolj ponosni na člane Sveta KS Vrhnika-Breg na čelu s predsednico go. Renato Struna, ter na urejeno okolico, kot ponos naše KS pa so navedli še Ivana Cankarja, civilno iniciativo, razvoj oz. to, da se mesto prebuja, urejene kolesarske poti in urejena parkirišča.

Med problemi na območju KS Vrnika-Breg so krajani daleč najbolj izpostavili smrad in Kemis. Ostali so izpostavili še naslednje probleme: preveč nevarnih tovarn v bližini, neurejena industrijska cona, zapuščen bazen in premalo parkirnih mest na Stari cesti.

Med predlogi, kaj si krajani želijo na novo urediti na območju KS Vrhnika-Breg, so skoraj vsi navedli ureditev otroškega igrišča, želijo pa si tudi čisto in varno bivalno okolje.

 

Foto: Kuhanje golaža na skupni stojnici treh krajevnih skupnosti: KS Vrhnika-Breg, KS Vrhnika-Center in KS Vrhnika-Vas.

Foto: Naš priljubljeni slaščičar nam je že tretje leto zapored posebej za ta dogodek spekel in doniral torto. Hvala, Berzo!